Puuh joo. Ei se viikonloppu sitten ihan putkeen mennyt, vaikka eilen palasin jo ruotuunkin. (+300g) Nojoo ei tuo maailmaa kaada, mutta tässä kuussa on tippunut vain n. 800g ja paino on ollut välillä jo siinä 59.5kg kohdalla. Nyt siis 60.1kg eilisen kiristelyn jälkeen.

Eilen meni muutenkin ihan surkeasti. Vajetta tuli aivan liikaa jotain 1100kcal, kun ei "ehtinyt" syömään tarpeeksi. Lisäksi maha tuli illalla niin kipeäksi, etten pystynyt tekemään muuta kuin makaamaan sängyssä. Ainoa hyvä oli se, että kävin eilen tunnin ajan pyöräilemässä, vaikka tuuli todella kovaa ja jäädyin varpaita myöden.

Viikonloppu meni muuten ihan hyvin. Meillä oli Villen kanssa hetkittäin ihan mukavaa ja pitkästä aikaa otettiin päiväunet yhdessä sylikkäin. Ei tuotakaan ole tapahtunut pitkään pitkään aikaan. Ehkä meistä vielä tuleekin jotain.

Puhuttiin Provinssista. Ollaan vihdoin ja viimein varaamassa sinne lippuja. Elikkäs näin sittenkin Tankianin! Saa nähdä mitä muuten reissusta tulee. Vielä on elävästi mielessä viime kesän Kalajoen reissu, joka oli ihan täys fiasko. Silloin kaikki vaan riiteli ja takasin tulo matka oli todella pitkä. No ehkä me olemme kasvaneet hiukan siitä. Toivon myös ettei joidenkin ole aivan pakko joka ilta vetää perseitä. Itse menen sinne katsomaan bändejä ja kuuntelemaan hyvää musiikkia. Toisin kuin tuntuu olevan se yleiskäsitys festareista. Kaikki aina aivan perseet olalla, mitä järkeä siitä maksaa 100e!? En ymmärrä. Perseet nyt voi vetää kotonakin, mutta harvoin sitä Tankianin näkee livenä! No kukin tavallaan kai se on hyväksyttävä.

Tänään mennään Villen kanssa illalla yhden ravintolan kutsusyömingeihin. Siellä pitäisi olla tapaksia ja kuoharia. Mums. Ainoa miinus tässä on, etten ehdi illan jumpalle. Toivottavasti paino nyt ei kuitenkaan nousisi.

Sain hyvää palautetta ulkomuodostani viikonloppuna. Ville ja äiti kehui kuinka olen niin hoikka ja sopusuhtainen jne. Villekin pitkästä aikaa innostui sanomaan minua söpöksi ja kauniiksi. Tiedä sitten mihin sillä pyrki vai sanoiko ihan muuten vain. Peruspessimisti taas täällä nostaa päätään.

Noniin. Mutta siis tänään jälleen töissä ja olo hyvin levätyn viikonlopun jälkeen todella väsy.