Tänään oli kiva herätys. Vaaka näytti 59.6. -200g siis eilisestä. Pientä edistystä siis. Tässä on vaan yksi mutta, nyt on tulossa taas viikonloppu ja sillon mun kokemuksien mukaan melkein poikkeuksetta tapahtuu lipsuntaa. Tosin tänä viikonloppuna ei ole tiedossa mitään pippaloita tai juhlapäiviä niin kuin viime viikonloppuna, joten jos sitä kerrankin pystyis pitään hieman herkkusuuta kurissa. No yrittänyttä ei laiteta.

Suunnittelin, että menisin tänään ensimmäistä kertaa lenkille. Huomenna voisi mennä joko pyöräileen tai lenkkeileen. Mieluisia jumppia ei oikein ole tarjolla. Myös kämpän lattiat pitäis pestä ja ikkunoita kuurata, jos sitä kerrankin yllättäis itsensä ja saisi jotain tuollaista aikaseksi. Tietenkin onhan siellä taas pyykkikorissa viikon pyykitkin, joten tylsää puuduttavaa hommaa kyllä olisi, jos vain kiinnostaisi.

Tänään olisi kyllä tiedossa myös mässypäivä. Tekee mieli karkkia ja kaikkia herkkuja taas vaihteeksi aika paljon. Mietin jo illaksi noutoruokaa tai sitten vaihtoehtoisesti juustoja patonkia kraavilohta punaviiniä suklaata mums. Ei tässä oikein tiedä miten päin olis työpaikalla, kun haluisi jo niin iltaan päästä ja kotiin. En kylläkään ole vielä Villeltä kyselly, mitä hän tuumii. Pahimmassa tapauksessa sen tekee mieli salaattia ja raejuustoa. Itse kun haluisi taas noita herkkuja nyt kun on ollut viikon vaihteeksi niitä syömättä. On se kumma juttu, kun kaikkea hyvää niin paljon tekee mieli koko ajan. Sen kuulemma pitäisi helpottaa ajan kanssa. Millon?! Onhan tässä jo pidemmän aikaa laihisteltu ja ruokia kyttäilty. Tosin suklaalevyjä en ole samassa mittakaavassa kuin esim vuosi sitten ostanut. (lue en yhtäkään) Vähemmälläkin pärjää. Joskus sitä vaan tulee lipsuttua.

En tiedä mikä vaivaa, kun ei kavereita tee mieli nähdä. Toivottavasti en ihan erakoidu. Olisi taas pelottavaa jonain päivänä havaita olevansa ihan yksin. Ehkä sitä täytyy vaan ajoittain pakkososiaallistaa itseä. Ei oikein muu auta.

Mutta neljän ja puolen tunnin päästä alkaa viikonloppu!! Jee. Kyllä sitä taas on töitä tehtykin.