Paino edelleen korkealla. En tiedä oikein, mitä uskoa. Olo ei ole sen turvonneempi kuin viime viikollakaan melkein kilon kevyempänä!? Voisiko se vain johtua näistä menkoista?

Vaikka tietää, että tällä kaikelle on varmasti joku selitys, ahdistaa suuresti koko ajan. Tie johtuuko alhainen mielialakin menkoista? Kaikki naisethan saa menkkojen aikaan syyttää niitä kaikesta. Mässäilystä, kiukkuamisesta ym. Eikö näin ole?

No on tässä hyviäkin asioita tapahtunut: meen serkulle perjantaina parturiin! Saa värjätä mun hiukset niin punaisiks kun saa. (Kaikilla myrkyillä siis hommiin vain) Ihanaa, kun serkku opiskelee parturiksi, niin pääsee todella edullisesti "parantamaan" ulkoisia avujaan. Lisää hyvää: Tein eilen ennätykseni lenkillä: jaksoin hölkätä 40min!! Ei ees loppu peleissä tehnyt niin tiukkaa. Ihana olo oli sen jälkeen. Kerrankin sain revittyä itestäni jotain ekstraa.

Mitäs muuta. Töitä yritän edelleen hakea koko ajan. Vähän vaihtelevalla motivaatiolla tosin. Ihan luureri olo täällä töissä, kun isä sano eilenkin, että jatka hakemista vain koko ajan. Blah ei vaan jaksais. Kaikki energia tuntuu nykyisin menevän pääasiassa urheiluun ja laihduttamiseen (mitä ei kyllä tapahdu). Tulisi jo ensi viikko niin näkis johtuiko tämä turvotus menkoista.

Välillä tunnen olevani taas niin yksin. Niin yksin.

Loppukommentti: mua voi heittää kommentilla. Ei tarvii pelätä. Olisi kiva keskustella muidenkin kanssa näistä ja muistakin asioista. Kaipaan ystäviä.