Ja jälleen alle 60kg! Sais kyllä pikku hiljaa tippua alemmaksikin. Ärsyttää tämmönen painon junnaaminen.

Ei niin hyvä fiilis tänään. Tai no aamulla oli vielä, kun olin siinä uskossa, että hei jes tänään on palkkapäivä. Tulin sitten töihin ja avasin op:n sivut. Sama 52senttiä siellä edelleenkin tilillä. Siis mitä?! Tästä sitten pomolle soittoa ja ihmetystä. Oli kuulemma unohtanut mainita palkanlaskijalle/maksajalle, että tulen tänne töihin. Et silleen. Tässä nyt sitten selvitellään saanko palkkaa edes tänään. Kyllä veetituttaa. Piti tänään mennä pitkästä aikaa shoppaileen, kun on kerrankin rahaa puoleen vuoteen. Hieno homma ja tänään pitäisi käydä ruokakaupassa. Ei ole aina kiva käydä Villen pussilla. Nyt vielä kun  sitä rahaa oikeasti pitäisi siellä tilillä olla!!

No toisiin asioihin. Eilen oli aivan ihanat tapas syömingit Saludissa. Kuoharia, paellaa, tapaksia. Nam. Enkä edes mähkinyt saati kitannut viiniä kaksin käsin, vaikka ilmaista olikin. Sen sijaan kävin illalla lenkillä. Oli kyllä hyvä olo sen jälkeen ja uni maittoi.

Ostettiin sitten liput Provinssiinkin. Ainoa ongelma, mistä voisin sanoa, että mitä minä sanoin, niin on majapaikka. Nimittäin sellaista ei ole! Koulutkin oli jo täynnä. Voi että kun ottaa päähän poikien saamattomuus. Oon kuitenkin puhunut noista lipuista ja siitä kuinka majapaikat menee jo päälle kuukauden!

Tänään on siis kunnon veetitus päivä. Eikä kello ole edes vielä 11.