Hei pitkästä aikaa.

Paino 58.6kg. (Viime viikolla se jo alimmillaan huiteli 57.1 mahataudin jälkeen) Juhannukset "kärsitty" ja masu turvoksissa kaikesta hyvästä. Menkatkin tekevät tuloaan. Taivas on auki ja maa likomärkä. Kylmäkin on.

Tunnen oloni lihavaksi. En ole kunnolla päässyt liikkumaan päälle viikkoon. Eilen yritin, mutta ilmeisestikin elimistö on vieläkin hieman heikkona vatsataudista, meinasin pyörtyä matkalla. Siinä sitten horjuin kotiin loppumatkan kävellen. Rysähdin sitten pitkin pituuttani eteisen lattialle. Onneksi ei sattunut pahemmin. Jaksoin juosta vaivaiset 20min. Läski laiska paska minä.

Parin viime päivän ajan on pelottanut ja ahdistanut todella paljon jokin. En tiedä mikä. Eilenkin vain itkin koko illan. On niin täysinäinen olo, kun kroppa ei enää pysty oksentamaan. Ikävä sitä oloa siinä mielessä. Ei niinkään oksettavaa oloa. Olen sen jälkeen vain taistellut bulimiaa vastaan joka päivä. Ette oikeasti voi uskoa kuinka tekisi mieli vain puhdistautua!? Mökilläkin vain ahdistelin koko ajan syömisiäni ja silti vain söin söin söin. En pystynyt lopettamaan. Söin vain. Heh tämä sai minut juoksemaan saunamökin ympäri 50kertaa.

Taidan olla hullu.

Hetken jo kuvittelin kaiken olevan hyvin.