Voisin ensin esitellä itseni, jos haluaisin. Se kai olisi ensimmäisessä postauksessa oikein. En kuitenkaan mene yksityiskohtii joilla ei ole merkitystä, kuten asuinpaikkani, ystävieni ja tuttujen nimet ym.

Olen 20-vuotias avosuhteessa pyörivä neiti. Suomessa asustelen ja täällä olisi tarkoitus pysyäkin, mahdollisia matkoja lukuunottamatta.

Päiväni kuluvat tällä hetkellä toimistotöitä tehden ja siinä sivussa surffaillen, kun hommia ei aina (lue usein) ole. Yritän myös harrastaa paljon liikuntaa sekä tehdä paljon käsilläni (lue piirtää, maalata ym.) Laihdutus tai oikeastaan kiinteytyminen kuuluu myös tällä hetkellä elämääni, joten ehkä olisi hyvä nyt julkaista hieman mittoja:

Pituus: 170cm 

Paino: 60.3kg

BMI: 20.9

Normaalipainossa siis kirkkaasti mennään. En vain ole vieläkään tyytyväinen. Laihduttanuthan olen vaihtelevalla menestyksellä ja panostuksella 2007 syksystä asti. Silloin lähdin n.75kg painosta liikkeelle. Nyt tavoitteena siintää kiinteä, hyvinvoivan näköinen kroppa. Kilomääräksi olen määritellyt 55kg, mutta seuraan tarkemmin peilikuvaa kuin vaa-an lukemaa. Apuna olen käyttänyt kalorilaskuri.fi:tä (suosittelen lämpimästi).

Käyn nykyisin jumpilla n.3kertaa viikossa mahdollisuus olisi myös näin töidenkin puitteissa nostaa tuo 4kertaan. Aikaisemmin työttömänä kävin vähintään 5kertaa viikossa, mutta nyt se ei vain ole ajallisesti mahdollista. Suunnitteilla on myös juoksu/hölkkäharrastuksen aloittaminen lähiaikoina ellei jo tällä viikolla. Myös salilla olisi kiva alkaa kerta viikkoon käydä.

Sitten ei niin mukavaan asiaan, mutta kuitenkin sen verran tärkeään tekstieni ymmärtämisen kannalta, joten en voi jättää sitä mainitsematta. Sairastan masennusta. Olen ollut sen takia sairaslomalla jo kahdesti yhteensä noin vuoden ajan eikä ratkaisua tilanteeseen ole vieläkään löytynyt. Terapia on suunnitteilla ja toivottavasti aloitan sen ensi syksynä/talvena. Syön Ketipinoria 100mg, mutta annostusta ollaan kai laskemassa lähiaikoina joko 50mg tai 25mg riippuen siitä, kumpi auttaa paremmin. Tämän enempää mielenterveydellisestä tilanteestani ala kertomaan, mutta tämän pohjalta ne, jotka kaakaohetkiäni mahdollisesti lukevat, ymmärtävät minua ehkä hiukan paremmin.