Eilen olikin sitten ihan turha jumppa. En tykännyt siitä sijaisesta, joka meitä opetti. Kehu vielä, että sillä tulee olemaan ihan oma viikoittainenkin jumppa kesällä. No täytyy varmaan ruveta boikotoimaan sitä. Ainakin siinä  tapauksessa, jos ne ei tosta parane. Kauheeta sähläystä ja liian monimutkasia juttuja yrittää opettaa puolen tunnin sisään. Huomaa kyllä sen ettei kokemusta ole niin paljoa kuin muilla vetäjillä.

Haa mutta tänään kuitenkin paino -500g eilisestä. Tosin tämä on tulos siitä, kun eilen tuli syötyä vähän huonosti (8h tauko). Oli sitten niin paha olo illalla jumpan jälkeen ettei oikein ruoka meinannut alas mennä. Eikä se sitten mennytkään. Joten huomenna varmaan taas kutosella alkavissa luvuissa. Tänään siis 59.8.

Tosi pitkiltä tuntuu työpäivät, vaikka tänään onkin ollut hieman enemmän hommaa kuin eilen. Ulkonakin on semmonen on/off sää että huh huh. Päättäis nyt sataako vaiko eikö.

Villekin sitten eilen kotuitui ja vaihteeksi mentiin riidoissa petiin. Aamulla sitten kolme kaljatölkkiä tervehti iloisesti olohuoneen pöydällä. Oli se sitten kattonut pelin loppuun joka kuulemma kestikin sinne aamu puol viiteen. Itse en kyllä noita oikein jaksa katsoa, vaikka mielenkiintoa olisi kyllä. Pelkään vain, että sitten iskee oikein kunnon väsy töissä ja koneella olo on kyllä sillon täyttä tuskaa. Puhuivat kyllä tuossa aamulla, että loppuottelu tulisi olemaan su-ma yönä. Se kyllä on jo niillä rajoilla pitäisikö sitä valvoa vaiko eikö.

Tänään töiden jälkeen pyörällä (jos sää sallii) keskustaan ja siitä sitten stepaerobicciin. Huhu tuun varmaan taas kyllä olemaan yksi iso naatti tuon jälkeen. Simmut painu eilenkin jo vähän jälkeen kymmenen kiinni. Ah ihanaa kun on nukuttava lääkitys. Ei ole yhtään ikävä niitä öitä jolloin valvottua tuli parhaimmillaan aamu seittemään.

Mitäköhän sitä viikonloppuna taas keksisi. Mökille olis kiva mennä, mutta ei ole oikein hyvää säätä luvattu. Enkä kyllä ole edes kysynyt äiteltä ovatko he sinne menossa. Saati mitä Ville tuumais ajatuksesta olla taas erillään viikonloppu. Tosin eipä se tässä tilanteessa varmaankaan edes paljon hetkauta.

Pelottavaa muuten: olen ruvennut salilla katselemaan lihaksikkaita miehiä (en siis mitään pumpattuja vaan lihaksikkaita). On siinä vaan jotain niin seksikästä, kun mies on hyvässä kuosissa. Mmm. Kumpa sellasta kehitystä tapahtuis meidänkin perheessä. Ei vaan ne lihakset oikein kasva pelkällä kaljalla ja ajoittaisella golffilla varsinkin jos niiden lisäksi syö roskaruokaa melki päivittäin töissä.