Tänään on aikas hiljainen päivä töissä. Puhelinkin on soinut vain KERRAN! Aika tympeetä. Ehkä siksi keksin perustaa tämän blogin ja sain vielä alkutekstinkin aikaiseksi ja kaikkea. Tämä kaikki siis työajalla. Samalla tietenkin hoitaen erinäisiä juoksevia hommia ja muita päivittäisiä rutiineja.

Paino tänä aamuna 60.3kg aika tylsä juttu sinänsä, kun viime viikolla mentiin jo 5-alkuisissa lukemissa. No täytyy toivoa, että alkaisi taas sujumaan. Tänään tuleekin pyörällä hyötyliikuntaa noin tunnin verran sekä rasvanpoltto-tunti salilla. Ihan mukavasti siinä tulee ansaittua taas kaloreita syötäväksi. Kaiken lisäksi tuo jumppa on lempparini, joten siinäkin suhteessa odotan iltaa.

Toissapäivänä sain kuulla pääseväni Tamkin kuvataiteiden pääsykokeisiin! Kolmas kerta todensanoo tässäkin tapauksessa. Tosin takaraivossa vähän kyllä kummittelee fakta, että Hamkin kutsut ei ole vielä tullu ja kokeet on päällekäin kuvataiteiden kanssa. No mietin sitä sitten, kun kutsu tulee jos tulee, mutta on se silti todella ikävää ja tällä hetkellä en ainakaan yhtään tiedä mitä asian suhteen tekisin.

Illalla Villekin kotiutuu taas reissusta. Tiedä miten siihenkin suhtautuis, kun on nykyisin niin tyhjää. Kysy maanantaina kaipaanko ollenkaan läheisyyttä, mitä siihenkin nyt sitten pitäisi vastata. En ole oikeastaan miettinyt asiaa viime aikoina ja olen jotenkin jo tottunut tähän tilanteeseen, jossa tuntuu, että ollaan enemmän kämppiksiä kuin rakastavaisia. Olen lähinnä keskittynyt viime aikoina liikuntaan, syömiseen ja työnhakuun ja suhde on siinä jotenkin vain jäänyt taka-alalle. Ihan tarkoituksella kyllä, mutta silti vähän sääli, kun fyysinen vetovoima on laantunut jo tässä vaiheessa tosi pieneksi. Seurustelua takana ei kuitenkaan ole enempää kuin vajaa 3vuotta. Onko se kaikilla tälläista?